Kategorije
Kategorije
Građevinarstvo
|
Hrana i piće
|
Kolekcionarstvo
|
Kompjuteri
|
Kućni aparati i oprema
|
Kućni ljubimci
|
Medicina i zdravstvo
|
Nameštaj
|
Nekretnine
|
Ostalo
|
Poljoprivreda i šumarstvo
|
Poslovi i usluge
|
Prevozna sredstva
|
Sport
|
Tehnika
|
Turizam
|
Zanati
Kategorije
Na prodaju Tam 130 T11, 1991 godište = 1500 eura, Beograd
oglas - 1462
Na prodaju Tam 130 T11, Novembar 1990-to = 1500 eura.
Na prodaju Tam 130 T11, Novembar 1990-to, Nosivosti 5t (U voznom Stanju) . Motor radjen generalno, limarijski loshiji (potrebna ulaganja), furgon sa utovarno istovarnom hidraulicnom rampom. Mere sanduka/furgona sa spoljne strane: Dužina 5.50m, širina 2.50m, i visina 2.10m. Menjač perfektan, limarija kako je navedeno lošija i potrebna su ulaganja, pod u furgonu kompletno zamenjen, aluminijumska hidraulična utovarno/istovarna rampa ispravna ali je potrebna zamena gumica, gume nisu u najboljem stanju (Zadnje četiri je potrebno zameniti) , registracija istekla. Vredi pogledati, cena vishe nego povoljna, obavezno je prebacivanje vlasništva. Cena je Fiksna 1.500€.
Ukoliko se kamion ne proda za 20 Dana, budite slobodni da me kontaktirate za delove iz istog. Neke od cena sam naveo:
Motor: 800€
Menjač: 150€
Rampa: 300€
Sanduk: 300€
Kabina kompletna sa enterijerom i svim delovima unutra: 300€
Šasija sa osovinama i točkovima 400€
Za ostale delove budite slobodni kontaktirajte me.
Slike su uslikane na dan postavljanja oglasa, što znači da je kamion u indentičnom stanju kao sa slika.
Ukoliko se kamion ne proda za 20 Dana, budite slobodni da me kontaktirate za delove iz istog. Neke od cena sam naveo:
Motor: 800€
Menjač: 150€
Rampa: 300€
Sanduk: 300€
Kabina kompletna sa enterijerom i svim delovima unutra: 300€
Šasija sa osovinama i točkovima 400€
Za ostale delove budite slobodni kontaktirajte me.
Slike su uslikane na dan postavljanja oglasa, što znači da je kamion u indentičnom stanju kao sa slika.

Ovo je ARHIVIRAN oglas i podaci o autoru više nisu dostupni. Molimo Vas da koristite naprednu pretragu za Vaš novi kriterijum.
Poštovani, ukliko želite da kontaktirate autora ovog oglasa preko online forme to možete učiniti tako što se ulogujete na sistem i ispod će se prikazti forma za online kontakt. Ukoliko još niste naš registrovani član to možete učiniti klikom na link Registruj se i u nekoliko koraka jednostavno izvršite registraciju. Hvala na razumevanju!