Kategorije
Kategorije
Građevinarstvo
|
Hrana i piće
|
Kolekcionarstvo
|
Kompjuteri
|
Kućni aparati i oprema
|
Kućni ljubimci
|
Medicina i zdravstvo
|
Nameštaj
|
Nekretnine
|
Ostalo
|
Poljoprivreda i šumarstvo
|
Poslovi i usluge
|
Prevozna sredstva
|
Sport
|
Tehnika
|
Turizam
|
Zanati
Kategorije
Knjiga " Hmelj " Autor: prof. dr Jan Kišgeci, Beograd
oglas - 16047
Knjiga " Hmelj " Autor: prof. dr Jan Kišgeci
Sudbina hmelja vezana je iskljucivo za sudbinu piva, obzirom da se ovaj napitak ne može spravljati bez hmelja. Ovoj proizvodnji koja iziskuje velike investicije mora se pristupiti znalacki sa potpunim ovladavanjem tehnološkim postupkom gajenja i prerade zelenih šišarica koje pivu daju specifican ukus i miris: mora se obratiti pažnja na navodnjavanje, konstrukcije i sistem gajenja, mehanizaciju za zaštitu hmelja, berbu, sušenje i preradu hmelja.
Autor se osvrnuo i na istoriju gajenja i privredni znacaj hmelja, morfologiju, fenologiju i ekofiziologiju hmelja, sorte i oplemenjivanje hmelja.
Uradena je analiza i prikaz naucnih rezultata i stranih autora.
Autor: prof. dr Jan Kišgeci
Knjiga je štampana u broš povezu sa kolor fotografijama na 380 strana.
ISBN: 86-7157-217-X
Cena: 1100 din
Knjige saljemo brzom postom. Prosecna cena postarine je oko 190 dinara.
Narucena knjiga stize u roku od 2-3 dana.
Narudzbine na tel. 064 00 50 118
Autor se osvrnuo i na istoriju gajenja i privredni znacaj hmelja, morfologiju, fenologiju i ekofiziologiju hmelja, sorte i oplemenjivanje hmelja.
Uradena je analiza i prikaz naucnih rezultata i stranih autora.
Autor: prof. dr Jan Kišgeci
Knjiga je štampana u broš povezu sa kolor fotografijama na 380 strana.
ISBN: 86-7157-217-X
Cena: 1100 din
Knjige saljemo brzom postom. Prosecna cena postarine je oko 190 dinara.
Narucena knjiga stize u roku od 2-3 dana.
Narudzbine na tel. 064 00 50 118
Poštovani, ukliko želite da kontaktirate autora ovog oglasa preko online forme to možete učiniti tako što se ulogujete na sistem i ispod će se prikazti forma za online kontakt. Ukoliko još niste naš registrovani član to možete učiniti klikom na link Registruj se i u nekoliko koraka jednostavno izvršite registraciju. Hvala na razumevanju!